Perşembe, Ekim 11, 2007

Şimdi Okullu Olduk

Dört yıllık bir üniversite mezunu iseniz sınavsız Tarım Programına ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programına kayıt hakkınızın olduğunu biliyor musunuz?

Açıköğretim Fakültesi Önlisans programları kapsamında, ikinci üniversite statüsünde Tarım Programına ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programına kayıtlar 30 Ekim tarihinde başlıyor. Ders içeriklerini, kayıt şartlarını, harçlara ait bilgileri ilgili programların linkinden ulaşabilirsiniz.

Önlisans eğitimini başarı ile tamamlayanlara Ziraat Mühendisliği ve Veteriner Fakültelerine dikey geçiş hakkı sağlanmakta.

Ben Tarım Programına kayıt yaptırmayı düşünüyorum, eşim de Laborant ve Veteriner Sağlık programına kayıt yaptırmayı düşünüyor.

Hali hazırda dört yıllık bir üniversite mezunu iseniz ve tarım veya hayvancılık konusuna ilgi duyuyorsanız, işte size yeniden okullu olma imkanı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Selamlar,

Yazınızı 12 aralık tarihi itibari ile okuma şansım biraz da şansızlığım oldu. Keşke dedim 2 ay önce okusaydım da bu programa dahil olabilseydim. Ancak sorun değil seneye bu önlisans programına kayıt olmayı düşünüyorum.

Ben bilgisayar müh. mezunum 2-3 yıllık bir iş deneyimim var ve şu sıralar harıl harıl nasıl ceviz bahçesi kurarız diye düşünüyoruz. Kısmete 2 arkadaş 50 dönümlük bir bahçe kurma planımız var.

Ayrıca bir sorum var bu programa kayıt olabildiniz mi?

güç&onur dedi ki...

bende okullu oldum....
ben o bilgiden habersiz olduğumdan ünv. sınavına girerek tarım bölümüne girdim. çok fazla güncellik olmasada kitaplarda. bu bölümde okumak ve mezun olmak güzel olcak, belki ziraat müh. de olurum bellimi olur.

güç&onur dedi ki...

1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 67
1216 - YABANCI DİL 73
1302 - TARLA BİTKİLERİ 50
1303 - SERACILIK 65
1304 - SEBZECİLİK 62
1305 - TARIM ALET VE MAKİNALARI 15
1435 - GENEL MEYVECİLİK 50

çok çalışmam lazım çoooookkk