Salı, Kasım 20, 2007

Milyoner Olmak

Gazeteden 5-6 ay önce kesip sakladığım yandaki haberi tarayıcımdaki arızadan dolayı yayınlayamıyordum. Tarayıcımdaki arıza giderildi ve haberi sizlerle paylaşmak istedim.

Alternatif Yaşam Planlaması olarak birincil amacımızın zengin olmak olmadığı malum ama yandaki haber üzerine biraz düşünmek istiyorum.

2000 metrekare seranın (sera var, sera var tabii) maliyeti konusunda fikrim yok. Gider bölümünü pas geçip, gelir bölümü üzerinde düşünelim. Gelir bölümüne ait rakamları da fikir cimlastiği için benim uydurduğumu, +/- farkların olabileceğini hatırlatıyorum.

" 1 milyon adet fidan, 1 liradan olsa, 1 milyon lira yapar."

Demem o ki; çalmadan çırpmadan, kimseyi dolandırmadan, yüzlerce kişinin çalıştığı büyük bir işyeri/fabrika sahibi olmadan, Alternatif Yaşam kurgusu içinde de milyoner olunabiliyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba
4 gundur sizi okuyorum. ankara'da yasiyorum. fikirleriniz cok hosuma gidiyor. tanismak icin yazmak istedim size. umarim haberdeki 'fistik' gun gelecek 'ceviz', bunu basaran da 'faik murat' ve 'alternatif yasam' olacak...
tekrar gorusmek uzere
cagri & burcu

faik murat unel dedi ki...

Cağrı Bey merhaba,

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Mesajınız, yeni yazılar için bana/bize destek oluyor.

Ankara'da 6 yıl yaşadım, 1995 de mezun olduktan sonra ilk defa bu sene Ağustos ayında Ankara'daydım. Çok değiştiğini ve büyüdüğünü söyleyebilirim.

Profilim içinde bulabileceğiniz özel mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

güç&onur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.