Çarşamba, Eylül 26, 2007

YAKUP Türkiye'yi Temsil Ediyor...


Bu ay başında yazdığımız yazı ile YAKUP'un MTV müzik ödüllerine adaylığını size duyurmuştuk. Hepimizin desteği ile YAKUP MTV Türkiye elemelerini birinci tamamladı ve Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
Türkiye finalinden birinci çıkan Yakup; Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Letonya, Litvanya, Norveç, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, İsveç ve İngiltere ile Avrupa'nın en iyi yeni sesi olmak için yarışacak.

Yakup grubu gitaristi Ceki Levikatan'dan aldığım mesajı aşağıya ekliyorum.

Desteğinizi bekliyoruz.

- - - - -
Herkese hayırlı olsun, bizim için heyecanlı bir süreç başlıyor.

Oy verme adresimiz: http://ema.mtv.com.tr/nsoe /voteNow#, bir seferde 10 oy VEREBİLİYORSUNUZ AMA CNTR+N YAPARAK YENİ AÇILAN SAYFADA OY VERMEYE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ

Bir önceki etap gösterdi ki ortak çabamız işe yaradı ama sanıyorum bu etapta daha da gayretli olmamız gerekecek, bana artık Münih'e gitmek eskisi kadar ütopik görünmüyor.

Lütfen bu mail'i dağıtın ve parmakları biraz çalıştırın. http://www.aura.com.tr/aura/prod/haber.asp?hid=7086744#1 bu linke tıklayarak gideceğiniz web sitemizdeki metnin tamamını okursanız ikinci etap oylamanın nasıl işleyeceğini, elemelerin ne zaman başlayacağını, sonucunda ne olacağını falan görebilirsiniz.

Herkese şimdiden çok teşekkürler

Ceki

- - - - - - - - -

2 yorum:

eser dedi ki...

pes yani bu Mtvnin cok buyuk bir ayibi bence. Kisacasi Turkiye'de bir hic olan bu adamin Avrupa'da nasil bir sansi olucak bilmiyorum.Bu yarismada en basindan beri niye var onu orasida bir soru isareti yazik oldu yine hak edenlerin hakkini yediler. Beduk olsaydi Avrupayi sallardik Portecho olsa vay be diyebilirlerdi Suitcase olsa Turkiye'de boyle muzik yapanlarda varmis derlerdi Dandanadan olsaydi Turk Rock boyle olur derdik peki ya Yakup bu ne? Yazik oldu cok yazik!

faik murat unel dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Birkaç noktayı hatırlatmakta fayda görüyoruz. MTV tarafından yapılan bir seçme değil, bir oylama. Türkiye'yi temsil edecek grup/kişi oylama sonucu seçildi.

Yakup grubunun Bilmece şarkısı MTV World Chart Express'de 1. seçilmişti. Bu oylama Dünya çapında yapılıyor.

Bilmece adlı şarkı Dream TV Top 10 da da iki hafta birinci sırada kaldı.

Son olarak Yakup'un bireysel müzikal geçmişini, Türk Rock tarihindeki yerini, incelemenizi tavsiye ederiz.

Bilmiyor olmamız, genelde bilinmiyor olduğu anlamına gelmiyor.